Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за свързване на музиката.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за свързване на музиката.

Здравейте колеги. (знам, че темата не е в правилния раздел, но никой не гледа "Мултимедия" раздела...)
    Днес реших сам да си свържа касата и усилвателя, защото ми писна от 1 седмица ме развъртат тука некви "ТЕХНИЦИ" и тъй като на тях много "им се занимава" реших сам да си направя това което трябва.
    Но сега моля някой който е свързвал сам каса и усилвател на Алфа 146 Туин спарк да ми даде съвет как да вкарам плюса в купето и да не се вижда в смисъл такъв да не си личи, че е имало кабел както са свързани колоните на вратите (както се казва чиста връзка).
    Ако може малко по-подробно да ми обясните ще е добре, че съм решил днес цял ден да се занимавам с това .
    Alfa Romeo 146 1.6 T.Spark 16V 120hp 98г. R.I.P.
    Alfa Romeo 145 2.0 QV - New

Аз след като се измъчихме Е Ем0о разбрах че имало лесен вариант. Кабела минава от дясната страна под чистачката, някъде около филтъра на климатика имало отворче през което си минавал съвсем спокойно кабела. От там го вкарваш в десния праг и от там в багажника.

Comment

Виж тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E2%E0%F2%E5%EB
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

колега аз се мъчих доста но несъм разглобявал нищо др освен корите на праговете моя кабел го прекарах от ляво над педалите има сноп с кабели които идва от коша около тях има някакво гумено уплатнение с нож изрязваш уплатнението колкото да може да мине кабела трябва да внимавш да не нарежеж инсталацията трябва ти твъдра тел с която да прекараш кабела през отвора за целта трябват доста мъки и време дано съм бил полезен

Comment

Благодаря Ви за отговорите, но аз се оправих. Отидох до един приятел, който не предполагах, че може да прави такива неща. Та той по същия начин както казвате покрай филтъра на климатика там една гумичка която се маха пък може и през нея да се вкара кабела и после се придърпва в купето и от там се правят вече останалите неща - свързване на ремоут , маса , кабели за касата и т.н. Доста лесна работа е, но за тези, които знаят
          Alfa Romeo 146 1.6 T.Spark 16V 120hp 98г. R.I.P.
          Alfa Romeo 145 2.0 QV - New

Comment

Колега ако си близо до Варна ще ти я монтирам без пари тел: 0888149292 Цецо се казвам (За всички във Варна се отнася стига да е събота или неделя)
            Alfa Romeo 145 1.6 120HP

Comment

Първоначално публикувано от Kesh Покажи съобщение
              Благодаря Ви за отговорите, но аз се оправих. Отидох до един приятел, който не предполагах, че може да прави такива неща. Та той по същия начин както казвате покрай филтъра на климатика там една гумичка която се маха пък може и през нея да се вкара кабела и после се придърпва в купето и от там се правят вече останалите неща - свързване на ремоут , маса , кабели за касата и т.н. Доста лесна работа е, но за тези, които знаят
              Кабелът задължително се прекарва ПРЕЗ гумичката. Не трябва да има контакт с остри метални ръбове (какъвто е ръбът на отвора в купето) Иначе рискуваш да си запалиш колата.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
              X